ماشين سازي چمران ماشين سازي چمران .

ماشين سازي چمران

مزاياي دستگاه ميكسر مايعات

مزاياي دستگاه ميكسر مايعات
دستگاه ميكسر مايعات در مواردي كه توليدكنندگان نياز به تركيب مايعات مختلف داشته باشند، استفاده مي‌شود. يك ميكسر مي‌تواند شامل هر دستگاهي كه مايعات را مخلوط‏‏ يا همگن مي‌كند يا مواد متنوع ريز و آبدار مانند ميوه ها را به يك ماده واحد تبديل مي‌كند، باشد.

ميكسرها توانايي تركيب كردن هر مايعي را دارند تا در نهايت ماده مورد نياز را توليد كنند. به طور استاندارد يك ميكسر داراي يك محفظه يا مخزن اصلي بوده و با تيغه يا بيلچه دوار، مواد داخل آن مخلوط مي‌شود.

 

دستگاه ميكسر مايعات
بسته به اينكه ميكسر براي چه موضوعي استفاده مي‌شود، براي مخلوط كردن مايعات ممكن است داراي بيلچه يا پاروي پهن باشد. معمولاً به همراه ميكسر چند نوع تيغه مختلف ارائه مي‌شود تا براي تركيب و مخلوط كردن مايعات با قابليت‌هاي مختلف قابل تعويض و جابجايي باشد.

اغلب ميكسرها به علت ماهيت بهداشتي و مقاومت در برابر خوردگي، از فولاد ضد زنگ ساخته مي‌شوند. مواد ديگري كه ممكن است مورد استفاده قرار بگيرد، آلومينيوم، چدن، فولاد يا تيتانيوم است.ميكسر مي‌تواند در بسياري از موارد طي پردازش و يا مراحل توليد محصول با استفاده از تيغه‌هاي موتوري قدرتمند خود، تركيب انواع مواد را به مرحله ذوب شدن برساند.

صنايعي از قبيل خودرو، تصفيه آب، خمير و كاغذ، كشاورزي، شيميايي، دارويي، آرايشي و بهداشتي از ميكسرها براي ساخت محصولات خود استفاده مي‌كنند. اين محصولات عبارتند از پلي اورتان، سيليكون، فرآورده‌هاي نفتي، خمير دندان، مواد شوينده، شامپو، ويتامين ها، لوسيون، كرم، پماد، شيره گياهي، شربت، دارو، مواد شيميايي خشك و مرطوب، بيوديزل و سيمان.

درباره دستگاه ميكسر مايعات
اكثر صنايع با توليدات تجاري نسبتاً بالا از ميكسر هاي صنعتي استفاده مي‌كنند. ميكسرهاي صنعتي قادر به پردازش و تركيب مواد در حجم‌هاي بالا هستند. اين ميكسرها داراي مخزن بزرگي براي نگهداري مواد هستند و همچنين داراي تيغه‌هايي كه مواد را براي در هم شكسته شدن تحريك مي‌كنند.

اما دستگاه ميكسر مايعات براي همه صنايع به كار نمي رود و صنايعي كه براي توليدات نوشيدني ها فعاليت مي كنند از اين نوع ميكسر ها استفاده مي كنند البته از لبه هاي تيغ دار تيز هم بهره مي برند براي اينكه بتوانند انواع ميوه ها را ميكس كنند.

دستگاه ميكسر مايعات همان طور كه از نامش پيداست براي پردازش مواد با ويسكوزيته پايين مانند مايعات استفاده مي‌شود. عمدتاً از اين ميكسر، به منظور تسريع و افزايش كيفيت در بخش فرايند توليد استفاده مي‌شود و نمي‌تواند به تنهايي عمل اختلاط را انجام دهد.

اين ميكسر براي استفاده مواد سخت و چسبناك ايده آل نيست.به همين دليل هم در همه بخش هاي صنعتي به كار گرفته نمي شود ولي در بخش خود بسيار موثر و بسيار كارآمد مي باشدوميكسر مايعات خود يكي از انواع ميكسر هاي سنعتي به شمار مي رود كه مزيت بزرگ آن در بخش مايعات است و توانايي اختلاط اين مايعات كه مي تواند موجب افزايش كيفيت و

همچتين بالا رفتن راندمان شود.از ديگر مزاياي دستگاه ميكسر مايعات مي تواند به مقرون به صرفه بودن آن اشاره كرد و همچنين سهولت در شست و شوي دستگاه ميكسر مايعات پس از انجام كار.شما ميتوانيد با برقراري تماس با كارشناسان ما در خصوص ميكسر مايعات اطلاعات بيشتري كسب كنيد

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۲۴:۲۱ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

قيمت دستگاه ليبل زن

قيمت دستگاه ليبل زن
يكي از مهم ترين دستگاه هاي مورد استفاده در صنايع، دستگاه ليبل زن مي باشد، اين دستگاه ليبل يا برچسب مورد نظر را بر روي كالاها مي چسباند، ليبلي كه بر روي كالا درج مي شود تمامي جزئيات و قيمت كالا بر روي آن قرار دارد. به عبارتي ديگر برچسب يك كالا توضيح مختصري درباره كالا مي باشد.

به طور كلي مي توان گفت ليبل يك كالا به معناي اتيكت و برچسبي است كه كاربرد آن، به نمايش گذاشتن قيمت كالا و يا معرفي محصول است؛ اين كار توسط نوعي دستگاه بسته بندي كه آن را ليبل زن مي‌نامند، انجام مي‌شود. دستگاه ليبل زن در واقع نوعي پرينتر مي باشد كه بر يك روي ليبل حروف، باركد و اعداد را با استفاده از هد حرارتي چاپ مي‌كند.قيمت دستگكاه ليبل زن متفاوت است و با توجه به كيفيت و كارايي دستگاه قيمت آن نيز متفاوت است.

دستگاه ليبل زن اتوماتيك
امروزه انواع مختلفي از دستگاه ليبل زن و تجهيزات مرتبط با آن موجود است و شما بايد با توجه به نوع نياز خود، يك نوع از دستگاه ليبل زن را تهيه نماييد. البته بايد پيش از خريد، اطلاعات كاملي را درباره‌ي محصول مورد نظر به دست آوريد.

اين دستگاه را مي‌توان عمدتا در جهت اتيكت زدن محصولات در تعداد زياد مورد استفاده قرار داد. اين بدان دليل است كه يك تسمه اي در دستگاه ليبل زن اتوماتيك استفاده ‌شده است كه محصول را براي برچسب زدن جابه‌جا مي‌كند. اين محصول را مي‌توان براي زماني كه شما قصد داريد يك برچسب را با دقت بالا بر روي يك جسم بچسبانيد، استفاده كرد.

در پاسخ به اين پرسش بايد گفت، دستگاه‌هاي اتوماتيكي كه از كيفيت خوبي برخوردارند، مي‌توانند تنظيمات خود را متناسب با نوع كالا تغيير دهند. همچنين اين دستگاه بايد كيفيت خوبي نيز داشته باشد. نكته‌ي مهمي كه بايد به آن توجه شود اين است كه اگر شما قصد داريد يك بسته‌ي انبوه را برچسب بزنيد، بايد ازدستگاه ليبل زنتمام اتوماتيك استفاده كنيد.

 

دستگاه ليبل زن نيمه اتوماتيك
دستگاه ليبل زن نيمه اتوماتيك را مي‌توان يك دستگاه همه كاره به‌حساب آورد كه برچسب‌هاي خود چسبنده‌اي را بر روي ظروف و كالا به شكل استوانه‌اي و مربعي اعمال مي‌كنند، همچنين بايد گفت از اين دستگاه براي اتيكت زدن بطري‌هاي پلاستيكي نيز استفاده مي‌شود. دقت داشته باشيد ليبل زن نيمه اتوماتيك را مي‌توان مجهز به فيبر نوري دانست.

دستگاه ليبل زن عمودي
اين دستگاه را مي‌توان يكي از دستگاه‌ هاي موردپسند در نظر گرفت كه مي‌تواند در دقيقه حدود 150 محصول و كالا را برچسب‌زني كند، البته اين موضوع به مواردي چون اندازه‌ي برچسب و نوع محصولي كه قصد داريد آن را برچسب بزنيد، بستگي دارد؛ توجه داشته باشيد كه اين دستگاه تمام اتوماتيك است و مي‌توانيد در مدت‌زمان كوتاهي، تعداد بيشتري از محصولات را برچسب بزنيد.

مشاهده اين مطلب>>ويژگي هاي دستگاه ليبل زن

دستگاه ليبل زن افقي
از اين دستگاه مي‌توان براي برچسب زدن محصولاتي كه ثابت هستند و مي‌خواهيد آن‌ها را به‌صورت دقيق و جزئي برچسب بزنيد، مورد استفاده قرار مي‌گيرد؛ شما مي‌توانيد با استفاده از اين دستگاه در دقيقه، 100 كالاي مورد نظر خود را برچسب‌گذاري كنيد.

دستگاه ليبل زن چند منظوره
شما مي‌توانيد از دستگاه ليبل زن چندمنظوره، در جهت برچسب‌گذاري انواع محصولات، فارغ از نوع و اندازه آن استفاده كنيد. امكان استفاده از اين دستگاه براي برچسب‌گذاري محصولاتي كه تعداد آن‌ها بسيار است، مناسب به‌حساب مي‌آيد.

مزاياي استفاده از دستگاه ليبل زن
از دستگاه ليبل زن در محيط‌هاي متفاوتي چون فروشگاه، داروخانه، بانك، رستوران و موسسات مختلف ديگر استفاده مي‌شود و استفاده از آن مزاياي مختلفي را به همراه خواهد داشت كه براي شما اين مزاياي را در ادامه خواهيم گفت.

اين دستگاه را مي‌توان برخوردار از پورت‌هاي گوناگون در نظر گرفت و به دليل همين ويژگي كه دارد، شرايط استفاده از آن در مكان‌هاي گوناگون فراهم‌شده و شما مي‌توانيد دستگاه ليبل زن را به دستگاه‌هاي متفاوتي چون كامپيوتر، ماشين‌هاي اداري مثل پرينتر و موارد اين‌چنيني متصل كرد؛ همچنين مزيت‌هاي ديگري كه مي‌توان براي اين دستگاه در نظر گرفت، شامل مواردي چون توليد صداي كم، جاگير نبودن آن و همچنين انجام امور با سرعت‌بالا اشاره كرد.

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۲۰:۲۳ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

كاربرد دستگاه ميكسر مايعات

كاربرد دستگاه ميكسر مايعات
كاربرد دستگاه ميكسر مايعات عنوان مطلبي است كه شركت ماشين سازي چمران به عنوان توليد كننده ماشين آلات صنعتي به جهت افزايش اطلاعات شما همراهان عزيز فراهم آورده است.همان طور كه ميدانيد دستگاه ميكسر مايعات خود يكي از گونه هاي ميكسر هاي صنعتي مي باشد.اما پيش از بررسي كاربرد  دستگاه ميكسر مايعات كمي در خصوص ميكسر هاي صنعتي و كاربردش در صنعت صحبت خواهيم كرد.

دستگاه ميكسر مايعات
همان طور كه ميدانيم در همه ي مواردي كه توليدكنندگان مختلف  نياز به تركيب يا شكست دو يا چند ماده را با يكديگر داشته باشدند از ميكسر استفاده مي‌كنند.به هر دستگاهي كه بتواند به صورت اتوماتيك و يا دستي در مدل هاي قديمي تر، چند نوع مواد مختلف را مخلوط يا همگن كند تا آنها را بنا به هدفي به يك ماده واحد تبديل نمايد دستگاه ميكسر مي‌گويند.ميكسر‌ها بر حسب نياز طوري طراحي و ساخته مي‌شوند تا بتوانند مواد مورد نياز را ميكس كرده و محصول نهايي را توليد كنند.

در ساده ترين حالت ميكسر ها شامل يك محفظه يا مخزن و همچنين پره‌ي دوار هستند كه مواد داخل مخزن، به كمك  اين پره‌ها مخلوط مي‌شوند.شكل و جنس پره‌هاي ميكسر نسبت به نوع موادي كه ميكس مي‌شود طراحي مي‌شود تا عمل ميكس به صورت  بهينه انجام شود.

معمولا همراه ميكسر ها چند نوع پره مختلف عرضه مي‌شود تا ميكسر قابليت مخلوط كردن چند نوع مواد مختلف را داشته باشد.همچنين با توجه به نوع ماده مورد ميكس مخزن ميكسر مي‌تواند از استيل،آلومينيوم، چندن،فولاد يا تيتانيوم ساخته شود. در مورد لزوم ميكسر‌ها مي‌توانند طوري طراحي و ساخته شوند كه ماده ميكس شونده را ذوب كنند.

بيشتر كارگاه‌هاي توليدي در خط توليد خود از ميكسرهاي استفاده ميكنند.اين ميكسرها داراي قابليت تركيب و مخلوط كردن مواد در حجم‌هاي مختلف هستند.

دستگاه هاي ميكسر مايعات در صنايع مختلف از قبيل تصفيه‌ي آب،خمير كاغذ،كشاورزي،شميايي، دارويي، آرايشي و بهداشتي مورد اسفاده قرار مي‌گيرند كه برخي از اين محصولات عبارتند از پلي اورتان، سليكون، فراورده هاي نفتي، خمير دندان، مواد شوينده، شامپو، محصولات دارويي و مواد شيميايي حشك و مرطوب و سيمان استفاده مي‌شوند.

مزاياي دستگاه ميكسر مايعات
همان گونه كه از نام اين دستگاه پيداست،كاربرد اصلي دستگاه ميكسر مايعات براي ميكس و مخلوط و همگن كردن مايعات مختلف بنا به هدف تعيين شده و تبديل آنها به يك مايع مشخص مي باشد.دستگاه ميكسر مايعات مواد گوناگون را مخلوط و همگن نمي كند و صرفا براي بخش مايعات مورد استفاده قرار مي گيرد و شما مي توانيد در بخش توليدات مايعات از آن بهره ببريد و به اين ترتيب به صورت اختصاصي از آن استفاده كنيد.

همان طور كه ميدانيد استفاده از دستگاه ميكسر پودري و يا نمونه هاي ديگر براي همگن كردن مايعات نمي تواند ايده مناسبي باشد لذا ما براي شما كه به دنبال دستگاهي مختض ميكس مايعات هستيد دستگاه ميكسر مايعات را آماده كرده ايم و شما براي آنكه اطلاعات بيشتري در اين زمينه به دست آوريد مي توانيد با كارشناسان چمران ماشين تماس حاصل فرماييد.

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۱۶:۲۴ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

درباره دستگاه پركن مايعات

درباره دستگاه پركن مايعات
يكي از دستگاه هاي كاربردي در صنعت توليد و بسته بندي محصولات، دستگاه پركن مي باشد براي پر كردن انواع ظروف و قوطي هاي محصولات از اين دستگاه استفاده مي شود.قطعا در كارخانجات و كارگاه هاي توليدي، محصولات به صورت دستي بسته بندي نمي شوند و به طور مثال پركردن قوطي هاي رب يا مربا و … به صورت دستي امكانپذير نيست و زمان بسياري را مي گيرد

از همين رو براي پر كردن محصولات مايع و جامد همانند پودرها و … از دستگاه پركن استفاده مي شود.دستگاه پر گن مايعات نيز يكي از انواع دستگاه هاي پر كن مي باشد كه با استفاده از آن محصولاتي همچون مايع ظرفشويي،سس،روغن مايع ،آبميوه و …. به داخل ظروف پر مي شود.

كاربرد دستگاه پركن
دستگاه پركن ظروفي مانند كيسه، بطري و قوطي را با يك مقدار مشخص از محصول مانند مواد غذايي، لوازم آرايشي و بهداشتي يا دارويي پر مي كنند. دستگاه پركننده يكي از ماشين آلات مهم صنعتي به حساب مي آيد كه به فرآيند توليد سرعت مي بخشد.

 

درباره دستگاه پركن
دستگاه پركن وسيله اي است كه وظيفه پر كردن حجم يا وزن مشخصي از محصولات را مانند مواد غذايي، مايعات، مواد آرايشي و بهداشتي، پودر ها و … را به عهده دارد. دستگاه پركن بر اساس نوع اتوماسيون به سه نوع تمام اتوماتيك، نيمه اتوماتيك و دستي، طبقه بندي مي شوند. برخي از دستگاه هاي پركن به دستگاه هاي دربند نيز مجهز هستند و باعث شده كه روند توليد محصول نهايي با سرعت بيشتري انجام شود.

از دستگاه پركن اغلب براي پر كردن محصولاتي مايع يا گاز استفاده مي كنند. اما طيفي وسيعي از محصولات مختلف از جمله  محصولات پودري و گرانول، غذاي حيوانات خانگي، مواد نيمه مايع مانند ژل، سس و رب گوجه فرنگي، مواد بهداشتي همچون دئودرانت ها و رژ لب، همگي از اين فناوري استفاده مي كنند.

دستگاه پركن بر اساس تقاضا ساخته و توليد مي شود. ممكن است كه در يك فرآيند توليدي، تعداد محصول خروجي زياد نباشد كه در اين صورت از دستگاه هاي دستي پركن استفاده مي كنند يا اينكه ممكن است ظرفيت توليد بالا باشد كه در اين صورت نياز يك دستگاه پركن تمام اتوماتيك، لازم و ضروري مي باشد.

دستگاه پركن مشكلاتي مانند پر كردن نوشيدني هاي گازدار مانند نوشابه يا محصولات شوينده مانند فوم يا مايع دستشويي را به راحتي مرتفع مي كند كه اين خود يك نقطه قوت براي اين دستگاه ها به شمار مي رود. در اين روش نازل پر كننده به داخل ظرف مورد نظر وارد شده و همزان كه در حال عمليات پر كردن است ، به سمت بالا حركت مي كند اين حركت ممكن است كه بالعكس باشد و ظرف در حال پر شدن، بالا و پايين برود تا از هدر رفتن محصول يا ترشحات احتمالي جلوگيري شود.

انواع دستگاه پركن
دستگاه پركن به سه دسته:

دستي
نيمه اتوماتيك
تمام اتوماتيك
طبقه بندي مي شوند.

در نوع ساده كه همان پركن دستي مي باشد، دستگاه به يك سر پر كننده مجهز است و عمليات پر كردن به صورت دستي انجام مي شود. در پركن نيمه اتوماتيك، دستگاه از چند سر پركننده تشكيل شده است كه توسط يك اپراتور، عمليات پر كردن صورت مي پذيرد.

در پركن هاي تمام اتوماتيك كه رايج ترين نوع دستگاه پركننده در صنعت به حساب مي روند، دستگاه به چندين سر پر كننده مجهز است كه به صورت دوار و در حال چرخش (روتاري) است، ظرف هاي از قبل تعبيه شده را پر مي كنند. دستگاه هاي تمام اتوماتيك بهترين انتخاب براي توليد با ظرفيت بالا مي باشند.

دستگاه پركن مواد غليط نيمه اتومات

 

دستگاه پركن مايعات
در بازار امروز پركننده هاي مايع به پركننده فشار، پيستوني، پمپ دار، سيفوني و گرانشي تقسيم بندي مي شوند. كه تقريبا اكثر آنها از نوع نيمه اتوماتيك يا دواري (روتاري) مي باشند تا عمليات پر كردن با سرعت بيشتري انجام شود. پركننده هاي مايع به دو دسته پركننده حجمي و  پركننده مايع بر اساس سطح، تقسيم بندي مي شوند.

گاهي اوقات بطري هاي كه براي پر كردن استفاده مي شوند ممكن است كه است داراي حجم متغير نسبت به يكديگر باشند ،اگر براي خريد به يك فروشگاه رفته باشيد شايد با بطري هايي برخورد كرده ايد كه حجم برخي از آنها زياد يا برخي ديگر داراي حجم كمتري هستند اين اختلاف حجم بدليل استفاده از دستگاه پركن حجمي مي باشد.

در واقع اين دستگاه ها، حجم معيني از مايع را بدرون ظرف منتقل مي كنند. بنابراين اگر يك ظرف داراي حجم بزگتر باشد، سطح مايع پر شده ظروف بزرگتر؛ از سطح مايع ظروف كوچكتر كمتر خواهد بود. حال اگر براي پركردن مايع از دستگاه پركن مايع بر اساس سطح، استفاده شود.

اين اختلاف سطح بوجود نخواهد آمد. اين دستگاه هاي پركن بر اساس حجم ظرف عمل مي كنند و كوچك يا بزرگ بودن ظرف براي آنها اهميت ندارد. به همين دليل سطح مايع پر شده براي تمام ظروف يكسان خواهد بود.اكثر افراد از دستگاه پركن حجمي براي كار خود استفاده مي كنند.

دليل آن ارزان و سريع بودن اين دستگاه ها مي باشد. فرض كنيد كه كالاي توليدي شما يك محصول با ارزش باشد. اگر از دستگاه پركن مايع بر اساس سطح استفاده نماييد، بدليل اينكه سايز ظروف براي دستگاه اهميت ندارد، در نتيجه اگر ظروف مورد نظر داراي اختلاف سايز باشند، هزينه ي زيادي را بايد بابت اين اختلاف بپردازيد كه اين مورد از نظر اقتصادي مقرون به صرفه نمي باشد. در واقع يكي از دلايلي كه صاحبان صنايع به سراغ پركن ها حجمي  مي روند، همين موضوع مي باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۱۳:۰۶ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

تفاوت دستگاه پركن مايعات غليظ و رقيق

تفاوت دستگاه پركن مايعات غليظ و رقيق
يكي از مهم ترين دستگاه ها در صنعت بسته بندي محصولات و كاربردي در كارخانه ها و كارگاه هاي توليدي انواع محصولات دستگاه پركن مايعات  مي باشد، البته دستگاه پركن پودر و ساير مواد نيز داريم اما دستگاه پركن مايعات كابرد بيشتري دارد

زيرا اكثر محصولات مورد نياز همچون محصولات دارويي، محصولات آرايشي بهداشتي، محصولات خوراكي و … توسط اين دستگاه به داخل ظروف مورد نظر ريخته مي شوند. به طور دقيق تر مي توان گفت دستگاه پركن مايعات نيز به دو نوع پركن مايعات غليظ و رقيق تقسيم مي شود و مايعات براساس گرانروي و غلظتي كه دارند با دستگاه پركن به داخل ظروف ريخته مي شوند و براي بسته بندي آماده مي شوند.

 

دستگاه پركن مايعات رقيق
اين دستگاه براي پر كردن انواع مايعات رقيق در ظرف هاي مختلف بكار مي رود. تعريفي كه براي مايعات وجود دارد كه حداكثر ويسكوزيته آنها كمتر از ويسكوزيته روغن زيتون است.از اين مدل براي پر كردن ظروف براي مايعات رقيق با درصد غلظت پايين مثل آب معدني، اسيد، دوغ، باتري، نوشيدني هاي طعم دار، مايعات شيميايي، غذايي و دارويي و… استفاده مي شود.

دستگاه پركن مايعات رقيق كه به پركن ثقلي معروف است از انواع دستگاه هاي صنايع غذايي مي باشد و كاركرد آن بدون پمپ يا موتور و بر اساس نيروي جاذبه زمين (ثقل) مي باشد.

 

دستگاه پركن مايعات رقيق ثقلي
كاربرد دستگاه پركن مايعات رقيق ثقلي در پركردن انواع بطري سركه، دوغ ، آب ميوه ، حلال ها ، انواع مايعات شيميايي ، انواع شوينده ها و ساير مايعات رقيق است. اين دستگاه مناسب براي پركردن انواع مايعات رقيق است و به صورت تمام اتوماتيك مي باشد.

براي پر كردن انواع مايعات رقيق در بطري هاي شيشه اي و پت از ۱۰۰ سي سي تا ۴۰۰۰ سي سي بكار مي رود. از آن مي توان براي پر كردن انواع مايعات رقيق خوراكي نظير آب معدني،  آب ميوه ، آب مركبات و همچنين آب باطري ، كود مايع ، آب ژاول ، عطر و استون استفاده نمود.

 

دستگاه پركن مايعات غليظ
مايعاتي كه داراي گرانروي و يا ويسكوزيته (مقاومت ماده در برابر جاري شدن) زيادي هستند، جز مايعات غليظ دسته بندي مي‌شوند. برخي از انواع اين مايعات عبارتند از: روغن هاي شيميايي با غلظت بالا، گريس، مواد دارويي (شربت) با غلظت بالا ، عسل، شيره خرما، برخي مرباها

هر نوع مايعي كه ويسكوزيته‌ي بالا دارد توسط دستگاه پركن مايعات غليظ پر مي‌شود، به طور كلي دستگاه پركن مايعات غليظ دستگاهي براي پر كردن عسل تا مايع ظرفشويي است.

 

مكانيزم دستگاه پر كن مايعات
پركن پمپي
پركن ثقلي
پركن سيلندر پيستوني
هركدام از اين روش ها ممكن است براي مايعي مناسب باشد ولي براي مايعي ديگر كارايي نداشته باشد. از اين جهت انتخاب دقيق در خريد دستگاه پركن مايعات مناسب، مي تواند كمك بسيار زيادي در افزايش بهره وري خط توليد شما كند. به طور كلي سه مكانيزم پركن پمپي ، پركن ثقلي و پركن سيلندر پيستوني براي تزريق مايعات با هر نوع گرانروي اي وجود دارد.

هر كدام از اين روش ها ممكن است براي مايعي مناسب و براي مايعي ديگر كارا نباشد. از اين جهت انتخاب درست مكانيزم تزريق اهميت ويژه اي دارد.

مكانيزم دستگاه پركن پمپي معمولا دقت چنداني ندارد و مي توان براي انواع مايعات از آن استفاده كرد. اما به دليل ماهيت كاركرد براي موادي همچون گريس سرد كه چسبندگي زيادي دارند بسيار گزينه مطلوبي حساب مي شود. معمولا براي دستگاه پركن عرقيجات ، دوغ ، انواع شوينده ها و ساير مايعات از سيستم ثقل استفاده مي شود.

اين سيستم ارزان قيمت ترين روش تزريق است و به كمك جاذبه و وزن خود مايعات عمليات پر كردن صورت مي گيرد. اين روش در بيشتر مايعات رقيق استفاده مي شود.

پر كن سيلندر پيستون نيز روشي ديگر است كه در ماشين آلات اتوماتيك مورد استفاده قرار مي گيرد و دقت بالايي دارد. به دليل ثابت بودن حجم تعيين و تنظيم شده ،خطاي مقدار تزريق مواد خيلي كم مي باشد به همين علت در مايعات با غلظت زياد از اين روش استفاده مي شود. براي جلوگيري از كف كردن مايع در هنگام تزريق داخل ظرف نازل از كف ظرف شروع به پر كردن مي كند و با سرعت ثابتي به سمت بالا حركت مي كند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۰۵:۰۲ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

درباره دستگاه پركن

درباره دستگاه پركن
يكي از مهم ترين دستگاه ها در صنعت دستگاه پركن مي باشد، دستگاه پركن جهت پر كردن انواع مايعات، انواع پودر و … در صنعت بسته بندي محصولات استفاده مي شود. همانطور كه از نام دستگاه نيز مشخص است كاربرد اصلي اين دستگاه پركردن مواد به داخل ظروف در فرايند پر كردن و بسته بندي محصولات است.

البته ناگفته نماند كه دستگاه پركن انواع مختلفي دارد، دستگاه پركن مايعات، دستگاه پركن انواع پودر و گرانول ها و … انواع دستگاه پركن مي باشند. دستگاه هاي پركن به طور مكانيكي يا اتوماتيك كار مي كنند اين ماشين ها مي توانند اتوماتيك و يا نيمه اتوماتيك توليد شوند و عملكرد پركردن بر اساس وزني يا تايمري قابل هدايت باشد.

دستگاه پركن
دستگاه هاي پركن در مدل هاي متنوعي توليد مي شوند. از دستگاه پركن پودري گرفته تا پركن مايعات (دستگاه پركن مايعات غليظ، پركن مايعات رقيق ) و … همگي در بخشي از صنايع كاربرد دارند. در تمامي صنايع خواسته يا ناخواسته استفاده از اين دستگاه وجود دارد.

دستگاه پركن پمپي
براي پركردن مواد غليظ و مواد شيميايي به صورت پمپ مي باشد

دستگاه پركن مايعات غليظ
مايعاتي كه داراي ويسكوزيته زيادي هستند جزو دسته ي مايعات غليظ محسوب مي شوند. از اين نوع دستگاه پر كن استفاده مي گردد.

كاربرد دستگاه پركن مايعات
علاوه بر اين كه كاربرد دستگاه‌هاي پركن مايعات را مي‌توانيم به دو حوزه مايعات غليظ و رقيق تقسيم‌بندي كنيم، اندازه دستگاه هم مي‌تواند در اين مورد به ما كمك كند. به طور كلي براي كارگاه‌هاي خانگي و كارگاه‌هاي كوچك نياز به يك دستگاه بزرگ نيست و از لحاظ اقتصادي براي كارگاه به صرفه نيست. بنابراين به اكثر كارگاه‌هاي خانگي توصيه مي‌شود كه به فكر خريد دستگاه پركن مايعات كوچك باشند.

به عنوان مثال اگر شما در يك مغازه كوچك يا در انبار منزل خود يك دستگاه عصاره گيري يا گلاب‌گيري داشته باشيد به راحتي مي‌توانيد از يك دستگاه پركن مايعات كوچك براي بسته بندي توليدات خود كمك بگيريد. شما در منزل يا در يك كارگاه كوچك به راحتي مي‌توانيد محصولاتي مانند گلاب ، عرق نعنا ، لبنياتي مانند دوغ و شير عصاره گياهان دارويي و انواع نوشيدني‌هاي رقيق توليد كنيد و به راحتي هم بسته بندي كنيد.

 

كاربرد دستگاه پركن مايعات صنعتي
اما در مورد كاربرد دستگاه پركن مايعات صنعتي مسئله تغيير مي‌كند و شما با تنوع بيشتري مواجه هستيد. در وهله اول شما با حجم بالايي از توليد مواجه هستيد كه اين حجم بالا نياز به يك دستگاه پيشرفته با توانايي بالا دارد. اما در طرف مقابل ممكن است يك كارخانه در حوزه مشتقات نفتي فعاليت كند كه توليدات آنها شامل گريس با گرانروي بالا و بنزين با گرانروي پايين باشد.

در اين حالت كاربرد دستگاه پركن مايعات صنعتي تحت تأثير توليدات كارخانه و شرايط توليد آن‌ها قرار مي‌گيرد كه ممكن است تفاوت زيادي بين آنها وجود داشته باشد. بنابراين شما به هنگام خريد دستگاه پركن مايعات لازم است كه اين موارد را با شركت فروشنده در ميان بگذاريد تا آنها اطلاعات كاملتري در مورد دستگاه و شرايط استفاده از آن در اختيار شما قرار دهند. همين اطلاعات مختصر و اوليه در انتخاب دستگاه كمك زيادي به شما مي‌كند.

اصولاً كاربرد دستگاه پركن مايعات تحت تأثير نوع سيال و شرايط اختصاصي آن قرار مي‌گيرد. اين يعني ما براي مايعات غليظ دستگاهي متفاوت از مايعات رقيق داريم و شرايط آنها هم با هم فرق مي‌كند.

انتخاب دستگاه پركن مناسب
نوع دستگاه پركن غالبا وابسته به خواص نوشيدني محصول و نوع و شكل ظروف است. در مورد مايعات برخوردار از ويژگي جريان آزاد مانند نوشيدني‌ها، استفاده از دستگاه‌هاي با جريان زمان‌بندي شده يا سرريز مناسب است، در حالي كه براي محصولي با گرانروي بالاتر، پر كن پيستوني يا نوعِ جابجايي مثبت  مي‌تواند مناسبتر باشد.

نوع ظرف، حجم پرشدن و قطر دهانه‌ نيز اهميت دارد. دستگاه‌ هاي با ويژگي جريان زمان‌بندي شده و اُوِرفلو در نحوه انتقال محصول به ظرف تفاوت دارند. پركن‌هاي جريان زمان بندي شده، دستگاه‌هاي پر كننده حجمي هستند به اين معنا كه در هر سيكل پر كردن، دقيقا حجم يكساني از مايع را وارد ظرف مي‌كنند.

اين دستگاه‌ ها براي پر كردن بسيار دقيق صرفنظر از شكل ظرف طراحي مي‌شوند. با اين حال اگر حجم ظرف متغير باشد، سطح پر شدن مي‌تواند ناهمسان به نظر برسد. بطري‌هاي شيشه‌اي، نمونه خوبي از ظروفي هستند كه غالبا شكل و حجم متغير دارند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۰۳:۱۵ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

انواع مكانيسم دستگاه پركن

انواع مكانيسم دستگاه پركن
امروزه با توجه به پيشرفت در صنعت بسته بندي محصولات و توليد دستگاه هاي تمام اتوماتيك و نيمه اتوماتيك، توليد و بسته بندي انواع محصولات در كارخانه ها به صورت ماشيني و بدون دخالت دست انجام مي شود يكي از اين دستگاه هاي مهم و كاربردي دستگاه پركن مايعات است.

پر كردن ظروف و بسته بندي محصولات از مواد آرايشي، بهداشتي،غذايي و … توسط دستگاه پركن انجام مي شود. دستگاه پركن كاربرد بسياري دارد و فرايند پركردن و بسته بندي محصولات را سرعت مي دهد.دستگاه پركن انواع متعددي دارد و براساس نوع مايع،مكانيسم دستگاه پركن متفاوت است.

دستگاه پركن مايعات
در دستگاه پركن مايعات به طور معمول از سه مكانيسم پركن پمپي، پركن ثقلي و پركن سيلندر پيستوني استفاده مي شود. هر كدام از اين مكانيسم ها ممكن است براي يك مايع مناسب و براي ديگري كارايي نداشته باشد. انتخاب دستگاه مناسب با مكانيسم درست مي تواند تأثير بسيار زيادي در بالا بردن بهره وري خط توليد داشته باشد. در ادامه هر كدام از مكانيسم ها توضيح داده شده اند.

 

دستگاه پركن مايعات سيلندر پيستوني
اين دستگاه پركن مايعات براي پر كردن مايعات غليظ استفاده مي شود كه سياليت كمتري دارند. غلظت مايعات موجب مي شود كه جاري شدن و انتقال مواد با سرعت انجام نشود. به همين دليل دستگاه به سرعت انتقال آن ها مي افزايد.
دستگاه پركن سيلندر پيستوني نيز روشي ديگر است كه در ماشين آلات اتوماتيك مورد استفاده قرار مي گيرد و دقت بالايي دارد. به دليل ثابت بودن حجم تعيين و تنظيم شده ،خطاي مقدار تزريق مواد خيلي كم مي باشد به همين علت در مايعات با غلظت زياد از اين روش استفاده مي شود.

 


 

دستگاه پركن مايعات پمپي
براي بسته بندي مايعات رقيق و نيمه غليظ هستند. سرعت اين دستگاه ها از دستگاه هاي سيلندر پيستوني بيشتر است و نسبت به ديگر مكانيسم هاي پركن مايعات عملكرد بهتري دارد.
با توجه به نوع پمپي كه در آن به كار رفته باشد عملكرد دستگاه براي ويسكوزيته هاي متفاوت با هم فرق دارد. اين دستگاه ها براي مايعات پالپ دار و با ذرات جامد استفاده نمي شوند و براي اين مايعات بهتر است دستگاه سيلندر پيستوني را به كار ببرند. اين دستگاه مناسب ترين گزينه براي پر كردن مايعات گران قيمت است.
مكانيزم پمپي معمولا دقت چنداني ندارد و مي توان براي انواع مايعات از آن استفاده كرد. اما به دليل ماهيت كاركرد براي موادي همچون گريس سرد كه چسبندگي زيادي دارند بسيار گزينه مطلوبي حساب مي شود.

قيمت دستگاه ليبل زن

دستگاه پركن مايعات ثقلي
دستگاه پركن مايعات ثقلي از ارزان ترين نوع دستگاه هاي پركن است. از اين دستگاه براي پر كردن مايعات رقيق استفاده مي شود. مكانيسم اين دستگاه بسيار ساده است. مايع در يك مخزن در بالاي دستگاه قرار مي گيرد كه از طريق اتصالات به نازل يا نازل هايي كه در پايين مخزن هستند متصل مي شود.

وقتي نازل ها باز شوند فشار ثقل مخزن موجب جاري شدن مايع به طرف پايين مي شود. ظرف ها را در زير نازل قرار مي دهند و با كنترل زمان باز بودن نازل، حجم مايع وارد شده به درون ظرف كنترل خواهد شد.

براي جلوگيري از خطا در زمان پر كردن ظرف ها حجم مايع بايد در مخزن تغذيه ثابت نگه داشته شود. كنترل سطح مايع درون مخزن با استفاده از يك شناور يا حسگر كنترل سطح صورت مي گيرد. براي اين كه از كف كردن مايع در زمان تزريق درون ظرف نازل جلوگيري شود، نازل از كف ظرف شروع به پر كردن مي كند و با يك سرعت ثابت به طرف بالا به حركت در مي آيد.

از اين دستگاه براي مايعاتي كه حداكثر ويسكوزيته آن ها كمتر از ويسكوزيته روغن زيتون است.از اين مدل براي پر كردن ظروف براي مايعات رقيق با درصد غلظت پايين مثل آب معدني، اسيد، دوغ، باتري، سيد كننده ها، نوشيدني هاي طعم دار، مايعات شيميايي، غذايي و دارويي و.. استفاده مي شود.

اين دستگاه مناسب براي پركردن انواع مايعات رقيق است و به صورت تمام اتوماتيك مي باشد و براي جلوگيري از كف كردن مايع در هنگام تزريق داخل ظرف نازل از كف ظرف شروع به پر كردن مي كند و با سرعت ثابتي به سمت بالا حركت مي كند


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۰۰:۲۱ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

مزاياي دستگاه ليبل زن

مزاياي دستگاه ليبل زن
يكي از كاربردي ترين دستگاه هاي توليدي ماشين سازي چمراندستگاه ليبل زنمي باشد اين دستگاه كاربرد هاي بسياري دارد و براي درج انواع برچسب روي كالاهاي توليدي استفاده مي شود.

به طور كلي مي توان گفت اين دستگاه به صورت اتوماتيك يا نيمه اتوماتيك فرايند درج برچسب مشخصات كالا بر روي محصولات را انجام مي دهد. دستگاه برچسب زن يا پرينتر دستگاهي است كه با آن مي توانيد ليبل هاي مختلفي را به چاپ رسانده و بر روي كالاها و تجهيزات فروشگاهي مختلف بچسبانيد.

از دستگاه برچسب زن يا ليبل پرينتر مدل هاي مختلفي وجود دارد كه در بخش هاي مختلفي مي توان از آنها استفاده كرد. براي نمونه چاپ و نصب برچسب هاي اموالي كه در ادارات بر روي وسايل زده مي شود، به همين طريق ساخته و نصب مي شوند.

درباره دستگاه ليبل زن
اين دستگاه انواع مختلفي برچسب با طراحي دلخواه شما را توليد و چاپ مي كند. حال تصور كنيد كه در مراكز فروشگاهي بزرگ كه تعداد زيادي كالا وجود دارد، چگونه مي توان برچسب اطلاعات و قيمت آنها را بر روي هر كدام چسباند. دستگاه ليبل زن به همين دليل ساخته شده است و بزرگترين مزاياي استفاده از دستگاه برچسب زدن ليبل محسوب مي شود.

براي چسباندن لوگو،آرم و همچنين اطلاعات مورد نياز بر روي محصولات مختلف در خطوط توليد شركت ها و كارخانه ها از دستگاه ليبل زن استفاده مي شود. امروزه مي توان گفت كه يكي از مهم ترين ماشين آلات و تجهيزات بسته بندي در كارخانه ها ليبل زن اتوماتيك مي باشد.

دستگاه ليبل زن اتوماتيك شامل دستگاه دستي و همچنين دستگاه نيمه خودكار مي باشد كه براي كارهاي ساده تر است مورد كاربرد قرار مي گيرد و در زماني كه حجم توليد و كارها بسيار بالاست قطعا مدل هاي دستي نيز پاسخگوي نياز شما نمي باشد و حتما بايد از مدل تمام اتوماتيك استفاده نمود.

دستگاه برچسب زن يكي از دستگاه هاي مربوط به خط توليد بسته بندي مايعات است كه به منظور چسباندن ليبل بر روي شيشه و بطري و … ساخته و توليد مي شود. دستگاه ليبل زن به شكل تمام اتوماتيك طراحي شده و به منظور چسباندن ليبل بر روي انواع سطوح ازجمله : ظروف گرد و ظروف تخت به شكل يك طرفه يا دو طرفه ساخته مي شوند.

مشاهده اين مطلب>>انواع مكانيسم دستگاه پركن

مشخصات فني دستگاه ليبل زن
قابليت چسباندن ليبل بر روي بطري هاي گرد
امكان تغيير سايز ظروف
چسباندن ليبل بر روي بطري هاي تخت
اپراتوري آسان
امكان تغييرارتفاع ليبل براي ظروف گوناگون
توانايي چسباندن ليبل بر روي درب بطري
نكات خريد دستگاه ليبل زن
در انتخاب دستگاه به عوامل مختلفي بايد توجه كرد كه يكي از آنها محصولي است كه نياز داريم برچسب يا ليبل مخصوص روي آن چسبانده شود همچنين در نظر گرفتن اين كه خط بسته بندي اتوماتيك مي باشد يا دستي بسيار مهم است ونيز سرعت و دقت در بسته بندي محصولات هم از ديگر عوامل مهمي است كه بايد به آن توجه داشت كه ميزان اين سرعت را موارد متعددي تعيين مي كنند كه يكي از آنها سرعت دستگاه بسته بندي مي باشد.

مورد ديگر اين است كه بايد ديد كه دو طرف محصول مورد نظر به ليبل نياز دارد و يا اين كه فقط يك طرف آن به ليبل احتياج دارد. اندازه و ابعاد ليبل هم مورد مهم ديگري است كه بايد به آن دقت كرد زيرا چسباندن ليبل بزرگ و كوچك با يكديگر تفاوت دارند.

دستگاه ليبل زن دستي
براي استفاده كردن از مزاياي دستگاه ليبل زن دستي به يك اپراتور نياز است و كار اپراتور اين است كه با حركت دادن اهرم دستگاه نيز ليبل يا برچسب مورد نظر بر روي بسته بندي محصول چسبيده و نصب مي گردد.

مشاهده اين مطلب>>قيمت دستگاه ليبل زن

دستگاه ليبل زن اتوماتيك
از پر كاربرد ترين دستگاه هاي صنعتي ليبل زن اتوماتيك مي باشد كه اين خود نيز به دو بخش تقسيم مي شود:

دستگاه ليبل زن پشت چسب دار
ليبل زن اتوماتيك حرارتي
دستگاه ليبل زن اتوماتيك كابردش به اين صورت مي باشد كه پس از انجام فرايند بسته بندي محصولات توسط نوار نقاله به سمت دستگاه ليبل زن اتوماتيك ارسال مي شود و ليبل ها بر روي محصول نصب مي شوند. امروزه در صنايع غذايي درج ليبل بر روي بسته بندي محصولات مختلف غذايي از اهميت ويژه اي برخوردار است، زيرا پيش از خريد و مصرف نمودن اين مواد غذايي ابتدا به اطلاعت نوشته شده بر روي ليبل محصولات توجه مي شود كه همين مساله اهميت و جايگاه اين دستگاه را در صنايع مرتبط با مواد غذايي نشان مي دهد.

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۵۵:۰۱ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

طرزكار دستگاه سيل القايي

طرزكار دستگاه سيل القايي
بدون شك مي توان گفت يكي از مهم ترين و كاربردي ترين دستگاه هاي توليدي ماشين سازي چمران دستگاه سيل القاييمي باشد كه در كارخانه هاي توليد محصولات غذايي، بهداشتي و … كاربرد فراواني دارد.

طرزكار دستگاه سيل القايي به اين صورت است كه با چسباندن مواد ترموپلاستيك به درب بطري ها و ظرف هاي غير فلزي حامل مايعات از ريختن و چكه كردن مايعات آنها جلوگيري مي كند. دستگاه سيل القايي جهت پلمپ سر بطري ها و شيشه ها با ورق هاي آلومينيومي استفاده مي گردد. دستگاه سيل القايي در سه نوع دستي ، نيمه اتوماتيك و تمام اتوماتيك توليد مي گردند.

دستگاه سيل القايي با ايجاد يك ميدان مغناطيسي قوي با فركانس بالا در هد آن،باعث ايجاد حرارت  بر روي ورق آلومينيومي  مي گردد كه قبلا در ته درب بطري قرار داده شده و جهت پلمپ درب بطري بسته شده است ( حال چه به صورت دستي و يا به صورت اتواتيك)  اين حرارت لحظه اي باعث چسبيدن لبه هاي اين ورق و يا روكش آلومينيوم بر روي سر پت و يا شيشه مي گردد.

اهميت دستگاه سيل القايي
مدت زيادي است كه در سطح جهان از دستگاه هاي سيل القايي در صنايع مختلف استفاده مي شود و به تازگي در ايران نيز كاربرد پيداكرده ولي بسياري از توليد كنندگان از مزايا و يا طرز كار آن آگاهي چنداني ندارند. شايد دليل عمده اين امر اين است كه مفهوم بسته بندي كه دست خوردگي كالا را آشكار كند، چندان در ايران مورد توجه مصرف كنندگان و در نتيجه توليد كنندگان نبوده است.

جلوگيري از ريخت و ريز محصول بر روي ظرف، راحتي استفاده از ظرف، عدم دست خوردگي محصول، جلوگيري از هوازدگي و درنتيجه سلامت و خوش طعمي محصول، ظاهر فريبنده و دعوت كننده كالا نكاتي است كه اكثر مواقع توجهي به آنها نمي شود. براي تأييد اين مدعا مي توان به بسته بندي انواع سس هاي گوجه فرنگي داخلي كه بي شك همه خوانندگان با آنها آشنا هستند، اشاره كرد.

 

درباره دستگاه سيل القايي
به طور كلي دستگاه هاي سيل القايي را مي توان براي سيل كردن اكثر ظروف غير فلزي به كار برد. البته محدوديت هايي نيز وجود دارد. به عنوان مثال يكي از فاكتورهاي مهم براي دستيابي به يك سيل مناسب درپوش است. چرا كه دستگاه سيل القايي تنها واشرها را گرم مي كند،‌ و براي چسبيدن واشر به دهانه ظروف نياز به فشاري است كه توسط درپوش ايجاد مي شود. هرچند تعدادي از سازندگان دستگاه هايي طراحي ارائه مي كنند كه مي توانند ظروف بدون درپوش را نيز سيل كنند.

همچنين استفاده اين دستگاه ها برروي ظروفي كه درب فلزي دارند نيز توصيه نمي شود. گرچه اين كار از لحاظ فني امكان پذير است ولي داغ شدن درپوش باعث بروز اشكالاتي همچون امكان سوختگي دست كارگران خط در اثر بي احتياطي، تغيير رنگ درپوش و يا ذوب شدن دهانه بطري در اثر حرارت مي شود. به طور كلي اگر تصميم داشتيد اين دستگاه را براي ظروف با درپوش فلزي به كار ببريد، حتماً ‌با فروشنده خود مشورت كرده و چند نمونه از ظروف خود را جهت آزمايش و تاييد براي وي بفرستيد.

 

دستگاه سيل القايي اتوماتيك
كاربرد دستگاه سيل القايي اتوماتيك به اين صورت مي باشد كه واشر را در درب بطري قرار داده و پس از بسته شدن درب بطري، ظرف ها توسط كانواير به سادگي از زير هد دستگاه (كه بروي نوار نقاله نصب شده است)، عبور مي كنند. به اين ترتيب ظرف ها از ميان ميدان مغناطيسي ايجاد شده توسط دستگاه عبور كرده و سيل مي گردد. در اثر القا جريان الكترومغناطيسي واشر القايي بروي ظرف سيل مي گردد.

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۹:۱۱ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)

دستگاه پركن مايعات غليظ

دستگاه پركن مايعات غليظ
شركت ماشين سازي چمران به عنوان توليد كننده و ارائه دهنده انواع ماشين آلات صنعتي در ايران قصد دارد در اين مطلب در خصوص دستگاه پركن مايعات غليظ اطلاعاتي را در اختيار شما بگذارد.دستگاه پركن مايعات انواع مختلفي دارد و همچنين ساخت هر يك متفاوت و با شرايط خاص كاربرد دستگاه،مي تواند متفاوت باشد.شما براي كسب اطلاعات بيشتر و يا همچنين سفارش خود با كارشناسان و مشاوران چمران تماس بگيريد و از مشاوره كارشناسان ما بهره مند شويد.

دستگاه پر كن مايعات
به گزارش شركت ماشين سازي چمران و همان طور كه در مطالب پيشين بيان كرديم دستگاه پركن مايعات يكي از دستگاه هاي كربردي در صنعت توليد و بسته بندي محصولات،دستگاه پركن مي باشد براي پر كردن انواع ظروف و قوطي هاي محصولات از اين دستگاه استفاده مي شود.قطعا در كارخانجات و كارگاه هاي توليدي، محصولات به صورت دستي بسته بندي نمي شوند

و به طور مثال پركردن قوطي هاي رب يا مربا و … به صورت دستي امكانپذير نيست و زمان بسياري را مي گيرد از همين رو براي پركردن محصولات مايع و جامد همانند پودرها و … از دستگاه پركن استفاده مي شود.دستگاه پركن مايعات غليظنيز يكي از انواع دستگاه هاي پر كن مي باشد كه با استفاده از آن محصولاتي همچون مايع ظرفشويي،سس،روغن مايع ،آبميوه و …. به داخل ظروف پر مي شود


دستگاه پر كن مايعات غليظ
همان طور كه اعلام كرديم دستگاه پركن مايعات انواع مختلفي دارد ما در ابتدا به معرفي دستگاه مخصوص مايعات غليظ مي پردازيم و در اين خصوص ابتدا اطلاعاتي را در اختيارتان قرار مي دهيم.به گزارش شركت ماشين سازي چمران همانطور كه ميدانيد مايعاتي كه داراي غلظت زيادي مانند عسل مي باشند جزو دسته مايعات غليظ به حساب مي آيند و با توجه به ميزان بالاي غلظت اين مايعات دستگاه پركن آنها هم بايد با ديگر مايعات متفاوت باشد.از همين رو است كه براي پر كردن اين نوع مايعات نياز به دستگاه مخصوصي مي باشد.البته مسئله اي كه منجر به افزايش غلظت مايعات مي شود به اين دليل است كه اين مايعات به دليل دارا بودن ويسكوزيته دچار غلظت بيشتر مي شوند.

بنا به اقتضاي مطلب بايد گفت كه سوال اينجاست كه ويسكوزيته چيست؟ به موادي كه در برابر جاري شدن مقاومت دارند ويسكرزيته يا مايع غليظ مي گويند.آنچه مشخص است دستگاه پركن مايعات كه براي نوع غليظ مايعات كاربرد دارد بايد با ويسكوزيته همساني داشته باشد.ماده هايي مانند عسل، گريس، انواع شيره،  مربا و روغن هايي كه داراي غلظت مي باشند جزء مواد ويسكوزيته محسوب مي شوند.
براي پر كردن اين مواد به درون ظرف هاي مخصوص خود نياز به دقت و حساسيت بالايي است زيرا اگر دقت كافي در روند پر كردن وجود نداشته باشد باعث اتفاقات جبران ناپذيري خواهد شد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۷:۵۸ توسط:ماشين سازي چمران موضوع: نظرات (0)